dimarts, 3 de novembre del 2009

En Tabalet i El vestit de l'emperador (29/10/2009)

Aquesta setmana la Carla ens ha explicat el conte d'en Tabalet. Ha fet servir la imatge com a suport visual. Aquestes imatges les podrem anar enganxant a la paret de l'aula per anar construint el conte mitjançant vinyetes. Podem introduir la cançó per tal d'integrar als infants dins del conte. Per la resta podem dir que la Carla ho va fer molt bé ja que sabia el conte perfectament i no va patir gaires nervis, o no els aparentava. Per cert, MAI menjarem xiclet mentre expliquem un conte, fem una exposició o conferència. Totalment PROHIBIT!!!

En Jordi va decidir explicar el conte El vestit de l'emperador. Per visualitzar el conte podrem introduir accions com picar la taula quan un personatge pica la porta del rei, així cridarem l'atenció dels infants i ajudarem a reconduir el conte. Aquest va resultar molt extens i possiblement l'explicaríem o reduït o a nens de P5. És important mantenir l'atenció de l'alumne durant tot el discurs, i per aquest motiu introduirem elements com el TOC-TOC de la porta o els canvis de veu depenent del personatge.

Desprès del conte l'Imma va mostrar-nos diferents pàgines webs de museus, l'institut municipal de Barcelona on trobarem centres de recursos per poder dur a terme el treball que realitzarem durant la Setmana Blanca. També vam veure la pàgina xtec.cat on també podrem trobar informació per realitzar o començar a fer el treball.

VET AQUÍ UN GAT I VET AQUÍ UN GOS I AQUEST CONTE JA S'HA FOS

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada