dimecres, 14 d’octubre del 2009

Blogosfera

Salut Infantil

He estat mirant el bloc de la Mercè Benito sobre l'actuació de la mestra a l'aula quan es troba un possible cas de grip A, m'han vingut ganes de cercar la informació més recent sobre la vacuna que ens haurem d'administrar per prevenir aquesta nova grip.

Desprès de donar moltes voltes sobre la vacuna que ens ha d'inmunitzar de la grip A, que semblava que mai arribava, trobem que la OMS (Organització Mundial de la Salut) assegura que només hi haurà una dosis testada científicament. Això vol dir que la vacuna cada dia està més a prop, que moltes persones deixaran de patir per la grip A i podran anar a vacunar-se per poder prevenir la malaltia. Com diu la OMS "totes les dades demostren que amb una dosis es suficient". Tota aquesta informació ha estat trobada a el periodico.com
.


Aquesta informació sobre la nova vacuna és la més recent i he intentat deixar de banda totes les especulacions que hem sentit pel carrer i pels medis de comunicacions.

Si trobeu nova informació sobre la vacuna o qualsevol aspecte interessant no dubteu en posar-vos en contacte amb mi, estaré molt agraïda.





3 comentaris:

  1. Anna he estat mirant la teva entrada sobre la salut infantil, en concret la grip A i he trobat molt interessant la informació que has cercat.
    Per això he cercat més informació, centrant-me en els grups de risc.
    M'agradaria que anessis al meu bloc i el miressis a veure que et sembla.
    www.ainaarm.blogspot.com

    ResponElimina
  2. Anna he vist la teva entrada sobre la salut i poses que si trobem informació de la vacuna no dubtem en posar-nos en contacte en tu, aquesta nit a "banda ampla" un programa de tv3 de debat, han estat parlant de la grip A i he trobat un vídeo al youtube molt interessant sobre la vacuna. L'he penjat al meu bloc, així que si t'interessa pots entrar-hi i veure'l. Espero que et serveixi.

    ResponElimina
  3. Per cert pots trobar més informació sobre el programa a www.tv3.cat/bandaampla, ens veiem.

    ResponElimina