diumenge, 20 de desembre del 2009

Escultura Sonora

KOS



Aquesta és la nostra escultura musical, dic nostra ja que la vam realitzar la Silvia Español, Mireia Santamaria, Jordi Pons, Marta Fernández i l'Anna Fernàndez.

Ens va costar molt realitzar-la ja que des d'un principi pensàvem fer una transició de la natura a la ciutat mitjançant una cortina realitzada amb materials reciclats. Mica en mica ens va agradar la idea de centrar-nos en la ciutat ja que el tema de la natura estava tractat per altres grups de classe.

Volíem representar el caos de la ciutat i vam començar fent el fons de l'obra. De cop la paraula brutícia ens va venir al cap i ho vam representar, crec, de la millor manera possible, omplint-la amb bosses d'escombraries juntament amb envasos, paper de plata, paper de diari, etc.

Es cert que ens ha quedat una escultura, visualment molt caòtica, però no esteu pensant en els sons? Vam decidir gravar un cd amb diferents sons que escoltem durant la nostra jornada. El clàxon dels cotxes, gent pel carrer, gossos bordant, sirenes...

Desitjo que aquesta escultura sigui del vostre gust i en un futur penjaré un vídeo d'aquesta on es puguin apreciar aquests sons tan caòtics.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada