dijous, 24 de desembre del 2009

Valoració personal del bloc

Quan va començar el curs estava realment perduda. No entenia l'objectiu de realitzar un bloc i menys d'anar-lo actualitzant constantment. Val a dir que jo no era una gran entusiasta amb els ordinadors i molt poc constant en actualitzar el Facebook, Fotolog... Personalment em vaig angoixar bastant ja que no sabia com ho faria. Mica en mica em va començar a agradar anar-lo actualitzant per mostrar tots els meus nous coneixements mitjançant les pràctiques de TIC i altres assignatures.

Realment he aprés moltes coses i no m'agradaria deixar el meu bloc sense actualitzar perquè l'assignatura hagi acabat. Crec que Gestió de la informació i TIC és una de les assignatures d'aquest semestre on he après més ja que el nivell d'exigència era major i si no et posaves a fer la feina en el moment ja no sabies com sortir-te'n. Estic molt contenta perquè tinc una gran sensació d'aprenentatge, les coses que abans em sonaven a xino ara les conec i m'agrada poder dominar el meu ordinador i que no fos ell el que em domini a mi.

Estic molt satisfeta amb el meu tr
eball del bloc però podria destacar dues entrades i activitats de les quals estic molt orgullosa. El vídeo que vaig realitzar amb el programa Windows Movie Maker. Crec que m'ha quedat força bé tenint en compte que és el primer que faig en tot la meva vida, però segur que no és l'últim. L'altra entrada de la qual estic molt orgullosa és aquella on vaig treballar amb una imatge. El programa que vaig utilitzar fou el Gimp per poder retocar la imatge i treure'n elements.

Crec que aquí acaba aquest semestre i per tant acaben les entrades. Desitjo que les meves entrades us hagin resultat interessants.

Fins la propera.



Fotografía extreta de diaridejomateixa.bloc.cat/get/7549/closed.gif

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada